Herlig tirsdag i Almindingen

Stutteri Ice havde en god tirsdag, da Anna Ice vandt, mens Wonderful Ice besatte andenpladsen på 580 meter-banen i Almindingen.

Anna Ice åbnede ballet. Med John Gommans i sulkyen sad hoppen i spidsen straks fra start. Parret åbnede i 18,1/500 meter, inden tempoet blev dæmpet til 21,3 den første kilometer. Anna Ice overlod intet til tilfældigherne. Var sikkerheden selv og sejrede i 1.21,0/2160 meter auto til 2.200 kroner.

Senere var Stutteri Ice tæt på endnnu en opdrættersejr. Wonderful Ice åbnede i ryg på førerhesten i 14,6/500 meter. Herefter blev tempoet dæmpet til 17,4/1000 meter. Det betød John Gommans skiftede til andet par udvendigt. Herfra tog ekvipagen andenpladsen i 1.17,0/1600 meter auto til 1.200 kroner.

Stutteri Ice havde endnu et opdræt til start på verdens mindste travbane. Shiny Ice kom til at sidde i ryg på førerhesten den første del af rejsen, inden R-Osted Antik overtog spidsen. Det gav herefter tredje par indvendigt uden angrebsplads. Shiny Ice endte lige uden for præmierækken i 1.25,7/2140 meter snore.

Mandag aften havde det bornholmske stutteri interesser i Aalborg. Treårige Dreamy Ice var i prøveløb med træneren Marc Bæk Nielsen i sulkyen. Trods galopindslag kom Dreamy Ice i mål i 1.20,2/2160 meter snore, hvilket var ensbetydende med godkendelse for Stutteri Ice-opdrættet.