Karrierens første til De Ice

Stutteri Ice-opdrættede De Ice kunne tage karrierens første sejr, da den torsdag aften nåede først til mål på Nykøbing F. Travbane med træneren Christian Lindhardt i sulkyen.

Intet blev overladt til tilfældighederne undervejs. De Ice skød direkte til føring fra indersporet og åbnede i moderate 23,8/500 meter, inden den øgede tempoet til 22,8 den første kilometer.

I sikker stil passede den fireårige svenskfødte vallak De Ice målstregen først i 1.21,3/2140 meter snore. Der var 5.000 kroner i førstepræmie til Stald Søhus, der ejer den Stutteri Ice-opdrættede hest.

»Han har kæmpet lidt med halsbetændelse i omgange og er blevet behandlet, men dag var han klar«, forklarede træneren Christian Lindhardt til Fast Track efter sejren og fortsatte:

»Jeg synes det så fornuftigt ud alene fra spids, hvor jeg kunne køre mit eget løb og jeg fik også lov at køre som det passede mig. Jeg skulle bare passe på ikke at køre for langsomt så jeg blev nedspeedet«.

»Jeg så der kom nogle stykker i opløbet, men jeg følte jeg havde lidt at skyde med og han smuttede da også væk«, afrundede Christian Lindhardt, der også Stutteri Ice-opdrættet Diva Ice i træning.