Bliver det Delicious Ice i aften?

I aften starter Stutteri Ice-opdrættede Delicious Ice på Kalmar-banen i Sverige. I sulkyen sidder trænerfaderen Peter Untersteiner. Parret har fået spor to over 2140 meter auto.

Det svenske magasin Travronden tror på en god fremtidig karriere for den fireårige svenskfødte hest, og skriver således i sine kommentarer inden løbene på den svenske østkyst:

2 Delicious Ice var senest tilbage efter at have fået en pause siden slutningen af september. Indtrykket var klart godt, da han sad med mange kræfter sparet og med det løb i kroppen skal formen været gået frem med det. Han har knap været ude med forspor bag bilen, men skal ses som knap spilfavorit, hvorfra han kun har løbet en gang og blev da toer. Hesten har kapacitet til V75 og skal regnes med høj vinderchance i løbet.

Løbet starter kl. 20.56.