Fjerde i træk til Baloo Ice

Efter en skadespause vendte Stutteri Ice-opdrættede Baloo Ice tilbage til løbene i sidste måned. Nu står hesten med fire sejre i træk og Didi Hansens hest er ubesejret i 2021.

Som så ofte før, tog Didi Hansen-trænede Baloo Ice føringen fra start uden den store problemer. Åbnede i 14,0/500 meter, inden at Axel Jacobsen fik dæmpet til 16,2 den første kilometer.

Flere heste kom tæt mod slutningen af løbet, mens Baloo Ice holdt akkurat hele vejen til mål til dens fjerde sejr i træk i 1.16,1/2000 meter auto. Der var 8.500 kroner i førstepræmie.

»Han er hurtig fra start og han går godt fra spids, så jeg synes at det var taktikken, at prøve«, forklarede Axel Jacobsen til Fast Tracks Steen Madsen efter den fine sejr og fortsatte:

»Han slapper dejligt af, når han løber foran. Bruger ikke kræfter på det, og så er der lidt til sidst. Jeg kørte fra ind på lige bane, og han blev lidt træt ned mod mål. Det blev tæt, men alligevel sikkert«.

»At han kommer tilbage efter en skade og så lang pause, og så gør det så fint her, det er lidt imponerende«, vurderede Axel Jacobsen, der også satte ord på hestens måske kommende start.

»Jeg ved at han har et godt amatørløb her først i november, så der får Steffen (Christiansen – red.) muligheden igen«, afrundede Axel Jacobsen, inden at han kørte ud på æresrunde.

To sejre i samme uge

Baloo Ice satte punktum for en uge, hvor Forever Ice som bekendt kom på vinderpladsen forleden, men ingen af de øvrige Stutteri Ice-opdræt fik præmie i den snart forgangne uge.

Bornholm Nu endte uplaceret for Niels Peter Christiansen på Bornholms Brand Park søndag formiddag i 1.23,1/1860 meter auto, men de øvrige ikke kom til mål.

I torsdags blev Diva Ice diskvalificeret for galop på Nykøbing Falster for Pernille Rasmussen, mens Delicious Ice og Eirik Høitomt opgav efter galop på Sørlandet i fredags.