Baloo Ice for fjerde gang i år

For fjerde gang i 2021 kunne Stutteri Ice-opdrættede Baloo Ice skære målstregen først. Det skete i amatørløb i Lunden, hvor Steffen Christiansen kørte den otteårige Torvald Palema-søn til sejr.

Fra start satsede Steffen Christiansen på føringen og fik den uden problemer. Ekvipagen afviklede de første 500 meter efter 20,0, og det samme viste stopuret også, da feltet rundede kilometeren.

Ingen formåede at passere Baloo Ice, der sejrede i sikker stil i 1.18,1/2000 meter snore. Der var 10.000 kroner i førstepræmie til Didi Hansen, der også står for den daglige træning af den snart niårige vallak.

»Jeg havde godt luret, at vi ikke kørte så stærkt, men jeg så ikke nogen grund til at køre stærkere«, forklarede Steffen Christiansen til Fast Tracks reporter Steen Madsen efter sejren.

»Banen er lidt mere krævende i dag, men han går i toptempo de sidste 800 meter, hvis man beder ham om det. Han afgjorde forholdsvis nemt«, afrundede Steffen Christiansen.

Vi noterer også, at …

… To opdræt startede i Skive i lørdags. Fraja Ice var uplaceret for Kenneth Andersen i 1.20,4/2060 meter auto, og det samme var tilfældet for Alvin Ice og Anette Uglebjerg i 1.20,1/2040 meter snore.

… Bjarne Eriksen-trænede Ginger Ice var tredje i Odense i søndags. Med Knud Mønster i sulkyen i 1.18,1/2160 meter snore. Der var 1.900 kroner i tredjepræmie til kredsen bag hesten.

… Fiona Ice og Kenneth Andersen startede i fredags i Aalborg. Det blev til en fjerdeplads efter galop i 1.17,3/1640 meter auto. Gin Tonic Ice skulle også have startet, men udgik.