Forever Ice vandt i Skive

I starten af 2022 blev Forever Ice (Great Challenger) solgt på Travauktioner.dk til Stutteri Disney, hvorefter hesten gik i træning hos Gordon Dahl. Det blev til hestens første sejr i sit nye regi, da den vandt i Skive.

Med sin træner Gordon Dahl i sulkyen kunne Forever Ice tage spidsen kort efter start. Ekvipagen åbnede de første 500 meter efter 12,9, hvor efter tempoet blev dæmpet en smule til 14,9 den første kilometer.

Ingen formåede at passere Forever Ice, der vandt i 1.15,0/1600 meter auto. Der var 7.500 kroner i førstepræmie til Stutteri Disney, der købte hesten for 105.000 kroner på Travauktioner.dk i starten af januar.

Momentous drægtig

Tidligere på ugen kunne Stutteri Ice også glæde sig over at Momentous er konstateret drægtig. Den candiskfødte følhoppe er i fol ved den amerikanskfødte avlshingst Donato Hanover.

Momentous blev i sidste måned mor til et hingsteføl efter Beer Summit, og er derudover mor til fire afkom, hvoraf Delicious Ice (1.12,4ak – 372.207 kr.) har klaret sig bedst.