Hannibal Ice solgt

Hannibal Ice (Foto: Gorm Johansen)

Efter to sejre i otte starter er Stutteri Ice-opdrættede Hannibal Ice solgt, og har derfor forladt Henrik Thomsens træningskvarter på Nykøbing Falster.

Starten på Jägersro i starten af året blev den sidste for Hannibal Ice. Ved den lejlighed blev det til en femteplads for Henrik Thomsen. Hesten skulle også have startet forleden, men udgik, da den var under veterinær behandling.

»Han er solgt til Finland og er sendt afsted i dag, fortæller hestens nu tidligere medejer Tina Dons Christoffersen, der havde hesten sammen med sin bedre halvdel Paul Erik Jensen samt den tidligere Nykøbing Falster-træner Peter Petersen.

Det er foreløbig blevet til to sejre og tre andenpladser i otte starter for Hannibal Ice, der nåede at tjene 35.252 kroner inden salget til det finske, hvor den skal starte fremover.