Ugen der gik: Uge 17

Forever Ice ved en tidligere start (Foto: Burt Seeger)

Den seneste uge har budt på seks starter for afkom, der er født på Stutteri Ice. Med andenplads til Gordon Dahl-trænede Forever Ice på Lunden, som den bedste placering.

Ugen startede i mandags med tredjeplads til Frosty Ice i Aalborg i mandag. Med Kasper K. Andersen i 1.15,1/1640 meter auto. Der var 1.500 kroner i tredjepræmie. I samme løb var Fraja Ice nummer fire for Kenneth Andersen i 1.15,2 til 1.000 kroner.

Der var ingen succes tirsdag eftermiddag på Nykøbing Falster, hvor Diva Ice startede for Stine Juul-Marker. Det blev til galop for ekvipagen, der efterfølgende blev diskvalificeret som følge heraf.

Torsdag middag kom et nyt føl til verdenen på Stutteri Ice. Et hingsteføl efter Hillustrious og Wonderful Ice. Det er første føl efter Wonderful Ice, der stoppede karrieren i

I fredags på Lunden kunne Forever Ice tage sig af andenpladsen for Birger Jørgensen. Det skete i 1.16,5/2000 meter auto. For andenpræmie kom der 7.500 kroner ind på præmiekontoen hos Forever Ice.

Dagen efter sæsondebuterede Bornholm Nu på Bornholms Brand Park. Jimmi Jessen sad i sulkyen bag hesten, der kunne besætte fjerdepladsen i 1.21,1/1840 meter snore. Der var 950 kroner i præmie.

Søndag eftermiddag startede Frosty Ice atter. Denne gang i Skive, hvor Lasse Christensen kørte hesten, der sluttede på niendepladsen til 500 kroner i 1.17,0/2020 meter snore.