Ugen der gik: Uge 19

Bornholm Nu og Niels Peter Christiansen (Foto: Torben Ager)

Det var Bornholm Nu, der klarede sig bedst af de Stutteri Ice-opdrættede heste i den nu forgangne uge, da den startede på sin hjemmebane Bornholms Brand Park.

I torsdags startede Diva Ice på Nykøbing Falster med Stine Juul-Marker. Den sluttede uden for præmierækken i 1.20,1/2160 meter snore. Det var start nummer 75 i karrieren for Diva Ice, som har budt på fem førstepladser.

To heste var til start i sammedøgnet efter i Aalborg. Fraja Ice/Kenneth Andersen og Frosty Ice/Birger Jørgensen Fraja Ice var bedst med en femteplads i 1.14,8/2140 meter auto til 1.500 kroner, mens Frosty Ice var uplaceret i 1.15,4.

Bornholm Nu var ude med sin medejer Niels Peter Christiansen, og det blev til en tredjeplads i løbet i 1.23,3/2140 meter snore. Der var 1.450 kroner i tredjepræmie til kredsen bag hesten.