Tilbageblik

Fraja Ice med Kenneth Andersen (Foto: Hesselborg Foto)

I løbet af den seneste uge har fire Stutteri Ice-opdræt været til start i ind- og udlandet, og det er med en tredjeplads som bedste resultat.

Tredjepladsen kom i hus i Aalborg, hvor Pauli Andersen-trænede Fraja Ice besatte den sidste totoplads for Karina Madsen efter at have fået et rygløb undervejs i 1.18,1/2180 meter snore. Der var 1.250 kroner i præmie.

Desuden var der en femteplads på Bornholm til Bornholm Nu. Den sad i andet par udvendigt undervejs og herfra sluttede den som femte for Jimmi Jessen i 1.21,8/1840 meter snore. Femtepræmien gav 800 kroner.

Til gengæld var der ingen præmie til Fiona Ice i Odense med Kenneth Andersen i 1.16,6/1640 meter auto og Diva Ice med Lasse P. Salee på Nykøbing Falster i 1.19,7/2180 meter snore.