Flot, flottere, Forever Ice

Forever Ice med Magnus M. Nielsen (Foto: Kjeld Mikkelsen)

Det blev til årets første sejr, da Stutteri Ice-opdrættede og Gordon Dahl-træende Forever Ice kunne vinde en af afdelinger i DM for jockeyer for Magnus M. Nielsen i Skive. 

Undervejs kom Forever Ice til at sidde i tredje par udvendigt og herfra kunne den levere en god afslutning til sejr i 1.16,7/2060 meter auto. Der var 12.500 kroner i førstepræmie til kredsen bag hesten.

Dagen forinden startede Fiona Ice for Pauli Andersen i Aalborg, og her sluttede hesten på femtepladsen i 1.14,0/1640 meter auto. En forbedring af hestens hidtil rekord. 600 kroner var der i femtepræmie.

I søndags startede Diva Ice med sin ejer og træner Lasse P. Salee. Efter galop sluttede parret uden for præmierækken i 1.21,9/2160 meter snore. Hoppen mangler stadigvæk kun knap 600 kroner i at nå 100.000 kroner.