Tilbageblik

De seneste par uger har flere Stutteri Ice-afkom været til start i Danmark, og det er Diva Ice, som har klarede sig bedst af afkommene, mens Jolly Ice også har opnået godkendelse i prøveløb.

For knap to uger siden starter Diva Ice for Stine Juul-Marker på Nykøbing Falster. Den fik et afventende løb undervejs, og det gav en tredjeplads i 1.18,5/1640 meter snore. Der var 900 kroner i tredjepræmie til hesten.

I sidste uge var Pauli Andersen-trænede Fiona Ice til start hjemme i Aalborg. Kenneth Andersen sad i sulkyen bag hoppen, der dog galoperede og efterfølgende blev diskvalificeret for dette.

Stutteri Ice ejer selv Jan Friis-trænede Jolly Ice, der var til start i prøveløbet inden løbene i Aarhus i søndags. Her opnåede hesten godkendelse med Birger Jørgensen i tiden 1.22,6/1800 meter snore.

Mandag eftermiddag startede Fraja Ice for Karina Madsen i Skive. Det blev til et indvendigt undervejs og herfra kunne den ligeledes Pauli Andersen-trænede hest tage fjerdepladsen i 1.16,8/2060 meter auto til 900 kroner.

I går var Lasse P. Salee-trænede Diva Ice atter til start. Det var igen med Stine Juul-Marker, og parret sluttede på andenpladsen efter et udvendigt løb i 1.19,2/2160 meter snore. Andenpræmien beløb sig til 1.750 kroner.