Happy Ice finaleklar

Happy Ice og Michael Lønborg (Foto: Gorm Johansen)

Med sejren i indledende afdeling af Preben Munchs Mindeløb i Aarhus er Stutteri Ice-opdrættede Happy Ice nu klar til finalen.

Fra start kunne Happy Ice kunne tage spidsen, men overlod den for en kort bemærkning til staldkammeraten Glide By So Easy, inden at den igen sad i fronten til 16,4/500 meter og 16,2/1000 meter, og herfra så konkurrenterne kun baghovene på hesten.

Happy Ice kunne skære målstregen først for dens træner Michael Lønborg i 1.14,4/1800 meter auto. Der var endda tid til sejrsgestus for træneren over målstregen. Der var 20.000 kroner i førstepræmie til ejeren Bjarne Eriksen.

Med sejren er den femårige hoppe dermed klar til finalen i Preben Munchs Mindeløb, der køres søndag den 30. juni 2024 i Aarhus. Happy Ice bliver en af fire heste, der kommer til start fra spidsvolten over 2300 meter snore.

Løbet kan ses her.