Månedens opdrætter i November

Stutteri Ice er nomineret til årets opdrætter ved Trav- og Galopsportens Galla i indeværende måned, men det stopper ikke ved det.

Dansk Hestevæddeløb har således kåret Stutteri Ice til månedens opdrætter i november. Kåringen sker efter den besnærende sejr til Cuba Libre Ice ved Grand Circle 3-års Championat for hingste og vallakker. Den nu fireårige Cuba Libre Ices sidste start i 2017.

Lørdag den 20. januar afholdes Trav- og Galopsportens Galla på Hermans Tivoli Friheden i Aarhus og her er Stutteri Ice repræsenteret.

»Vi har fået to billetter til gallaen, og flere af ejerne af Cuba Libre Ice vil også være til stede«, oplyser Jess Christian Persson. Cuba Libre Ice er nomineret til årets treåring i Danmark i 2017, hvor hesten var ubesejret i dens tre starter på dansk grund.

»Det ser godt ud på forhånd«, synes Jess Christian Persson. Cuba Libre Ice er nomineret sammen med Dansk Avlsløbsvinderen Confidence, Hoppe Kriteriumsvinderen C D samt Grand Circle 3-års Hoppe Championatsvinderen Commit Boom Bay.