To drægtige på Stutteri Ice

Stutteri Ice kan glæde sig over at to føl kommer til verden i 2018. Det blev en realitet, da følhoppen Jolly Dust blev scannet drægtig fredag morgen.

I første omgang troede Stutteri Ices indehaver Jess Christian Persson, at Momentous var stutteriets eneste drægtige følhoppe, men fredagens undersøgelse af Jolly Dust viste noget andet. Sidstnævnte er således også i fol og Stutteri Ice kan se frem til to føl i indeværende år.

»Jolly Dust er i fol ved Great Challenger«, jubler Jess Christian Persson. »Det er faktisk første gang vi har oplevet det den vej. Ellers har det været omvendt at vi har haft hopper scannet drægtige, men de alligevel ikke lagde sig ud og havde tabt føllet«, forklarer Jess Christian Persson.

I avlen er Jolly Dust mor til syv afkom på Stutteri Ice. Hoppens mest vindende afkom er Wonderful Ice (1.13,3ak – 165.807 kroner), som stutteriet købte tilbage til Bornholm i fjor. Jolly Dust er også mor til nu treårige Darwin Ice (1.17,4an – 48.250 kroner).