Anton Ice femte i Odense

Stutteri Ice-opdrættede Anton Ice var lørdag aften femte i Odense, mens Wonderful Ice tidligere på dagen hentede samme placering på Bornholm.

Iben Engholm bag Anton Ice valgte at køre afventende undervejs. Det banede vej for en godkendt femteplads i 1.18,4/2140 meter auto. Der var 600 kroner i femtepræmie til Anton Ice, der med sine 64.957 kroner, fortsat er det fjerde mest vindende afkom på stutteriet.

»Han var super dygtig og gjorde alt jeg bad ham om. Jeg tog en rolig start for at sikre mig at han ikke hoppede for mig i første sving som sidst i Skive. Lidt for rolig. I bagklogskaben kørte jeg for sikkert, for han havde ingen problemer med at holde sig i trav«, siger Iben Engolm.

»Jeg fik kørt lidt sent afsted, men så snart jeg bad om højere tempo, satte han afsted og lavede en rigtig god afslutning synes jeg. Vi glæder os til at starte igen, hvor jeg har mere styr på det. Det kan blive den 9. april i Skive«, funderer den unge amatørkusk.

På Bornholm var John Gommans-trænede Wonderful Ice til start med Stefan Lind-Holm i vognen. Efter en hurtig åbning kom parret til at sidde i ryg på den førende undervejs. Wonderful Ice var femte i 1.25,9/1860 meter auto. Det gav 450 kroner på præmiekontoen.

Derimod fik Frank Mikkelsen-trænede Bornholm Nu ingen moneter med hjem til stalden. Galoperede for trænerbroderen John Mikkelsen i første sving og atter på sidste langside, hvorefter hesten kom i mål langt efter de forresten og dermed blev distanceret.