Årsdebuterede med sejr

Den Stutteri Ice-opdrættede danske kriteriumsvinder Cuba Libre Ice havde ingen problemer med at vinde i årsdebuten på Solvalla.

Med træneren Johan Untersteiner i vognen fik Cuba Libre Ice en rolig indledning, inden den blev skiftet til andet par udvendigt med en omgang til mål. Det bed godt for Cuba Libre Ice, da den blev sendt i sidste avancement i opløbet og nedkæmpede førende Zack’s Zoomer.

»Der er stadig lidt at finslipe på og han springer og hakker lidt rundt i svingene. Da jeg tog i højre tømme i opløbet var der en polet sparet og jeg er tilfreds med hans årsdebut og det er skønt at starte med sejr«, sagde Johan Untersteiner blandt andet efter sejren.

Vindertiden for Cuba Libre Ice blev 1.13,1/2140 meter auto. Der var 100.000 svenske kroner i førstepræmie til Cuba Libre Ice. Den danske kriteriums- og Grand Circle-vinders træner har også planerne klar for indeværende sæson for fireåringen.

»Han er danskfødt og det store mål for året er det danske derby. Han er også anmeldt til Kungapokalen og det skal blive fedt at se ham mod de svenske heste og ser hvordan han står der«, forklarede Johan Untersteiner i interviewet efter den flotte sejr.