Begrænset succes for Ice-opdræt

Anna Ice klarede sig bedst med en andenplads på Bornholms Brand Park, mens Cuba Libre Ice var syg ved starten på Åby.

Der var lagt op til nogle spændende dage for Stutteri Ice, idet Cuba Libre Ice blandt andet var til start i udtagelsesløbet til Kungapokalen. Kriterievinderen meldte dog udsolgt et stykke før mål og endte uplaceret i 1.13,7/2140 meter auto for Johan Untersteiner. Præstationen havde dog sin forklaring.

»Cuba Libre Ice har aldrig været syg, hvor er det ærgerligt, at det rammer netop på Åby. Med 400 meter til mål kunne træneren mærke at Cuba Libre Ice ikke var som han plejer. Tilbage i stalden var hans puls høj og vil ikke falde, så dyrlægen må tjekke ham op på mandag«, lyder det fra stutteriet.

Det blev i stedet Anna Ice med John Gommans, der hentede den bedste placering. Med andenpladsen på Bornholms Brand Park i 1.22,2/2160 meter auto til 1.200 kroner. Samme eftermiddag endte Bornholm Nu uplaceret for John Mikkelsen i 1.23,4/1840 meter snore efter galop.

Dagen forinden var Didi Hansen-trænede Baloo Ice til start i Lunden, hvor var femte i 1.16,4/2000 meter auto til 850 kroner efter føring det meste af vejen. Endelig blev Calvin Ice og Michael Lønborg diskvalificeret for galop ved løbene et døgn forinden i Legoland-byen Billund.