Ice-opdræt til start i ind- og udland

Fem Stutteri Ice-opdræt starter de kommende dage i Danmark og i Sverige. Heriblandt kriteriumsvinderen Cuba Libre Ice på Åby.

I morgen aften gør Calvin Ice karrierens første start. Det sker i Billund, hvor træneren Michael Lønborg selv sidder bag hesten. Den et år ældre Baloo Ice starter fredag eftermiddag i Lunden, hvor den Didi Hansen-trænede hest får Kenneth Nielsen i vognen.

Samme aften gør kriteriumsvinderen Cuba Libre Ice årets anden start. Det sker i et udtagelsesløb til det svenske storløb Kungapokalen. Træneren Johan Untersteiner tager atter plads i sulkyen og repræsentanter fra Stutteri Ice vil være til stede på Åby.

Lørdag middag snurrer hjulene på Bornholms Brand Park med to Stutteri Ice-opdræt til start. Først gælder det sæsondebuten for Anna Ice, mens anpartshesten Bornholm Nu også stiller til start på verdens mindste travbane i Almindingen.