Østre tror på god chance

Onsdag aften er Stutteri Ice-opdrættede Elmo Ice atter til start på den svenske hovedstadsbane Solvalla, og det bliver atter med hestens træner Ole Johan Østre i sulkyen bag fireåringen.

På Elitlopps-fredagen viste Elmo Ice konkurrenterne baghovene, da den sejrede på Solvalla-banen i Stockholm. I morgen aften er den svenskfødte fireåring atter til start på Solvalla.

»Han har trænet rigtig godt efter Solvalla og er ude på ret distance. Selv fra et dårligt spor er jeg optimist og tror på en placering blandt de tre første«, forklarer Ole Johan Østre forud for starten.

»Elmo Ice udvikler sig hele tiden og jeg han kan en 1.13-tid på distancen«, siger hestens norskfødte træner. Elmo Ice har fået spor otte over 2140 meter auto med 110.000 svenske kroner i førstepræmie.