Diva Ice først på Falster

For anden gang i karrieren kunne Stutteri Ice-opdrættede Diva Ice skære målstregen først. Det skete torsdag aften ved løbene på Nykøbing Falster.

Lasse P. Salee-trænede Diva Ice leverede en fin afslutning til sejr for Pernille Rasmussen i 1.16,7/2140 meter auto. Der var 5.000 kroner i førstepræmie til den seksårige hoppe.

»Hun begyndte at blive lidt dårlig i stilen rundt sidste sving så jeg kunne ikke presse hende yderligere, men hun afslutter jo rigtig stærkt og det var bare at bede til det ikke blev til galop«, sagde den fynske amatørkusk Pernille Rasmussen til Fast Track efter løbet og fortsatte:

»Det gjorde det kort efter mål, da jeg slap hende af. Hun var dårlig sidst i den tunge bane og jeg ville prøve at bruge hendes styrke i dag og det virkede faktisk til, at hun var mere gålysten og så sad favoritten jo fast i inderbanen«, fortalte Pernille Rasmussen.