Set og Sket – Uge 43 & 44

Udover sejren til Diva Ice og Pernille Rasmussen på Nykøbing Falster, har der kun været mindre placering til de Stutteri Ice-opdræt, der har været til start. Et opdræt har sluttet karrieren.

Forrige mandag startede to opdræt i Aalborg. Fraja Ice var uplaceret for Kenneth Andersen i 1.18,2/2140 meter auto efter galop i første sving, mens Fiona Ice og Pauli Andersen galoperede ved indgangen til opløbet og blev diskvalificeret efter at have ligget i femte par indvendigt.

Fem dage senere var to afkom til start på Bornholm. Bornholm Nu var femte for Søren K. Jensen i 1.20,5/1860 meter auto til 600 kroner, mens Wonderful Ice og Mads Petersen var sjette i 1.20,1/2160 meter auto til 500 kr. Sidstnævnte skal nu være følhoppe på stutteriet.

Sidste søndag havde Stutteri Ice et enkelt opdræt til start ved løbene i Aarhus. Kaj Jensen-trænede Forever Ice, der med Mathias Jensen i sulkyen endte på femtepladsen i 1.18,2/2320 meter snore. Det var 750 kroner i femtepræmie til kredsen bag Forever Ice.

For en uge siden var Fraja Ice og Fiona Ice atter til start. Denne gang i Odense, hvor Fraja Ice var uplaceret for Kenneth Andersen i 1.16,9/2140 meter auto, mens Kenneth Andersen også sad bag Fraja Ice, der blev diskvalificeret efter sit galopindslag.

I fredags skulle Baloo Ice forsøge at hente sin femte sejr i træk, men det lykkedes ikke. Efter udvendig rejse for kusken Steffen Christiansen havde hesten ikke mere at skyde med på sidste langside. Didi Hansen-trænede Baloo Ice endte uden for præmierækken i 1.18,3/2000 meter auto.