Ugen der gik: Uge 8

Den snart forgangne uge bød på en andenplads på Racing Arena Aalborg til Fiona Ice, som det bedste resultat for Stutteri Ices opdræt, mens Jacqueline Ice blev godkendt på Åby-banen i Göteborg.

Pauli Andersen sad i sulkyen bag Fiona Ice i Aalborg, der fik et perfekt løb i tredje par udvendigt undervejs, inden at angrebet blev sat ind på bagerste langside. Fiona Ice holdt til andenpladsen i 1.17,9/2160 meter auto til 3.750 kroner.

Frosty Laser gjorde dens første sejr for sin nye ejer og træner Lasse Christensen. Det blev til galop kort efter start og sidenhen ramte den femte par indvendigt, hvorfra den sluttede uden for præmierækken i 1.17,0/2140 meter auto.

I onsdags var Jacqueline Ice i prøveløb på Åby-banen i Göteborg. Gustav Johansson kørte hoppen, der trænes af Maria Törnqvist, og det blev til godkendelse uden problemer i 1.20,3/2140 meter snore.