Skønne dage for Stutteri Ice

Søndag aften kom årets første føl til verdenen på Stutteri Ice og mandag middag blev det til to fremskudte placeringer ved løbene på Racing Arena Aalborg.

Følhoppen Momentous nedkom søndag aften med et velskabt hoppeføl efter Donato Hanover. Det var hoppens syvende afkom, idet hun tidligere har bragt Lumumba Ice, Kokomo Ice, Gin Tonic Ice, Elmo Ice, Delicious Ice og Celina Ice til verdenen.

Forever Ice var længe førende for Gordon Dahl ved i Aalborg, men måtte se sig besejret til slut. Den var anden i 1.16,0/2140 meter auto, og der var 5.000 kroner i præmie. I samme løb var Fraja Ice og Kenneth Andersen sjette i 1.17,2 til 1.000 kroner.

Det endte i galop for Fiona Ice i et fremskød for Pauli Andersen i et andet løb efter 800 meters kørsel, men den kom godt tilbage og sluttede på en tredjeplads i 1.17,1/2140 meter auto. Tredjepræmien beløb sig til 3.500 kroner.